DISEBABKAN COVID-19, KAMI MEMBUAT KEPUTUSAN YANG AMAT SUKAR IAITU MENANGGUHKAN PROGRAM-PROGRAM MINGGU BAIK HATI KEBANGSAAN DEMI KESELAMATAN SEMUA PELAJAR YANG TERLIBAT.

 

TETAPI BERITA BAIK ADALAH KAMI TELAH MEMUATNAIK SEMUA PROGRAM KAMI KE DALAM TALIAN! KAMI AKAN MELANCARKAN SEMULA MINGGU BAIK HATI KEBANGSAAN PADA 21-27 SEPT. SKROL KE BAWAH UNTUK MAKLUMAT LEBIH LANJUT.

Sertai Cabaran Baik Hati

Daftar WhatsApp chat bot baik hati kami semasa Minggu Baik Hati Kebangsaan (21-27 September) untuk menerima misi-misi baik hati setiap hari.

Daftar Program Kepimpinan Baik Hati

Jadi pemimpin belia dan advokat baik hati dengan menyertai rangkaian ketua muda bersependapat sambil berpeluang memenangi geran sehingga RM40,000.

Ambil Bahagian Dalam
Bengkel Baik Hati
Atas Talian

Sertai bengkel baik hati virtual pertama di Malaysia secara PERCUMA dengan latihan interaktif dalam talian, untuk guru dan pelajar yang mahu mengubah sekolah mereka ke arah suasana yang lebih baik!

Revolusi Baik Hati 2019

Video

Tonton video terkini dari kempen kami untuk maklumat lanjut tentang #StandTogether.

#StandTogether dalam berita

Pelajar sekolah berpeluang rebut RM20,000 dalam kempen #StandTogether

Lebih banyak sekolah mempunyai peluang untuk mengemukakan idea sempena Minggu Baik Hati Kebangsaan atau #StandTogether Kindness Competition, kerana tarikh akhir penyerahan pertandingan telah dilanjutkan hingga 22 Mac ini.

Baca lagi →

“Teruskan buat kebaikan...” - Puteri Sultan Selangor

Minggu Kebaikan Kebangsaan #StandTogether mungkin sudah sampai ke penghujungnya, namun puteri Sultan Selangor berharap agar semangat dan inisatif yang ditunjukkan pelajar dan guru di seluruh negara akan berterusan sepanjang tahun.

Baca lagi →

Bangkit, bersuara dan hentikan buli! - Itu pesan Choi Si Won

KEMPEN untuk menghentikan gejala buli dan keganasan di peringkat sekolah di Malaysia kini mendapat sokongan bintang terkenal Korea Selatan, Choi Si Won.

Baca lagi →

Temui Duta Selebriti Kami!

Sekiranya anda merasa tidak selamat di rumah atau di sekolah dan anda perlukan pertolongan, layari laman sokongan kami untuk mendapatkan bantuan profesional.

Penganjur

Rakan Program

Rakan Sokongan